موکب‌های قرآنی تک‌نفره میزبان زائران اربعین حسینی علیه السلام

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجعفر دزفولیان، معاون شبکه‌سازی جامعه قرآنی عصر و دبیر پویش «سفیر آیه‌ها» در گفت‌وگو با روابط عمومی جامعه ایمانی قرآنی عصر، با اشاره به راه‌اندازی طرح سفیر آیه‌ها همزمان با اربعین حسینی گفت: امام حسین‌(ع) امامت خود را با محوریت قرآن کریم پیش بردند و شهید قرآن هستند؛ لذا با توجه به ظرفیت بزرگ رسانه‌ای اربعین برای تبلیغ و ترویج قرآن، با همراهی جمعی از فعالان قرآنی کشور پویش «سفیر آیه‌ها» راه‌اندازی شد تا مسیر پربرکت اربعین با نور قرآن پرنورتر شود. معاون شبکه‌سازی جامعه قرآنی عصر افزود: پویش سفیر آیه‌ها همزمان با پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و در آن هر فردی به عنوان یک موکب تک‎نفره قرآنی در مسیر پیاده‌روی اربعین به فعالیت‌های قرآنی در مسیر پیاده‎روی می‌پردازد. وی با اشاره به اقدامات سفیران آیه‌ها در مسیر نجف به کربلا گفت: گفت‌وگوی چهره‌به‌چهره با زائران درباره آیات منتخب و راه‌اندازی محفل قرآنی به ویژه در هنگامه‌ اذان از دیگر اقداماتی است که سفیران آیه‌ها باید انجام دهند. دزفولیان با بیان اینکه پویش سفیر آیه‌ها ویژه تمامی علاقه‌مندان و فعالان قرآنی است که در مسیر پیاده‌روی نجف تا کربلا حضور می‌یابند و خود را موظف به تبلیغ قرآن می‌دانند، گفت: افرادی که عهده‌دار این پویش می‌شوند، آیه‌های منتخبی را در برگه‌هایی به مردم می‌رسانند و از آنها می‌خواهند تا تنها با صرف چند دقیقه در مسیر به آیه‌ها بیاندیشند. معاون شبکه‌سازی جامعه قرآنی عصر ادامه داد: زائران اربعین حسینی با تأمل در آیات در هنگامه رفع خستگی، ضمن اینکه قرآن را تلاوت می‌کنند و با آن انس می‌گیرند، ثواب این تلاوت را هم به شهدای کربلا هدیه می‌کنند و به نوعی به قافله شهید قرآن می‌پیوندند. وی با بیان اینکه در این طرح برای کسانی که امکان حضور و خدمت‌رسانی ندارند نیز برنامه‌ای پیش‌بینی شده است، اظهار کرد: این افراد می‌توانند در قالب یک کار خیر قرآنی با مبلغ ۷۲ هزار تومان بانی هزاران ختم سوره مبارکه فجر هدیه به روح مقدس شهید قرآن حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و شهدای دشت کربلا باشند.

سومین فصل ستاره های زمین از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می شود

 برنامه ستاره های زمین از امشب هشتم مرداد ماه از شبکه قران و معارف سیما ساعت ۸ شب پخش می شود. به گزارش روابط عمومی جامعه ایمانی قرآنی عصر، فصل جدید برنامه تلویزیونی ستاره‌های زمین از امشب هشتم مرداد ماه، هر شب ساعت ۲۰ پخش خواهد شد. این فصل با محوریت طرح متمرکز زندگی با آیه‌ها و با محتوای کتاب مسطورا مهمان خانه‌های علاقه‌مندان خواهد بود. کارشناسی این برنامه با حجت‌الاسلام سید مصطفی حسینی است. فصل اول این برنامه رمضان سال گذشته تولید و پخش شد که با استقبال مخاطبان همراه بود. محتوای این برنامه تبلیغ و ترویج جلسات خانگی قرآن کریم است. برنامه ستاره‌های زمین از هشتم از شبکه قرآن و معارف سیما ساعت ۸ شب پخش می‌شود. 0 seconds of 1 minute, 38 secondsVolume 90%  

انتخاب ۴ ایده قرآنی در جشنواره جم‌آران

به گزارش روابط عمومی جامعه ایمانی قرآنی عصر، نخستین جشنواره جم‌آران با هدف شناسایی و معرفی حلقه‌های میانی برتر در موضوعات فرهنگی مختلف که علاوه بر کنشگری قابلیت الگوپذیری را هم دارند، اواخر هفته گذشته در سالن همایش‌های پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد. در پایان جشنواره جم‌آران از میان ۱۲ الگوی برتر، چهار الگو با موضوعات قرآنی انتخاب شد که از اعضا و مدیران جامعه قرآنی عصر در استان‌های چهارمحال‌وبختیاری و فارس بودند. بر این اساس مجید رحمانی از شهرستان فلارد استان چهارمحال‌وبختیاری، منیژه طاهری از محله منظریه شهرکرد استان چهارمحال‌وبختیاری، خانم مصلح از شهرستان جهرم استان فارس و خانم اکبرزاده از شهرستان خفر استان فارس در میان ۱۲ الگوی برتر جشنواره جم‌آران تجلیل شدند. یادآور می‌شود، جشنواره جم‌آران سازوکاری در راستای فرمایشات رهبری در ۱ خرداد ۱۳۹۸ در مورد چگونگی حرکت جوانان برای تحقق اهداف گام دوم انقلاب است که رقابت بین مجموعه‌ها و به تعبیر رهبر معظم انقلاب حلقه‌های میانی را که قابلیت شکل‌گیری و تکثیر گروه‌های خرد محلی در سطح شهرستان‌های کشور دارند، تقویت و حمایت می‌کند. در این جشنواره که تقریباً از یک سال پیش آغاز شده است، رقابت بین مجموعه‌ها و افراد پیش‌ران و به تعبیر رهبر انقلاب حلقه‌های میانی است که قابلیت شکل‌گیری و تکثیر گروه‌های خُرد محلی را در شهرستان‌های کشور دارند. این جشنواره به افراد و مجموعه‌هایی که توانسته‌اند برای شکل‌گیری و تکثیر آن گروه‌های خرد محلی و مردمی فعالیت کنند می‌پردازد.

مهمترین نیاز امروز جامعه، امید به آینده است

رئیس مرکز بررسی استراتژیک ریاست جمهوری گفت: مهم‌ترین نیاز امروز جامعه، امید به آینده است. به گزارش روابط عمومی جامعه ایمانی قرآنی عصر، دکتر مصطفی زمانیان امروز در دوازدهمین همایش سراسری جوامع فرهنگی قرآنی عصر، خطاب به فعالان قرآنی، اظهار کرد: شما ابزار قدرتمندی در دست دارید که باید از آن کار بکشید. واقعیت این است که شاید به معنایی تنها ابزار برای ایجاد اتحاد و انسجام ملی ظرفیت قرآن است. وی ضمن ابراز تاسف از صنفی شدن جامعه قرآنی گفت: شما عموما در سطح فعالیت‌های تشکیلاتی خود امور صنفی قرآنی را پیگیری می کنید. معتقد هستید نقش و سهم فعالان در برنامه های حاکمیت کم است و این خطای بزرگ ماست که این ظرفیت بزرگ و قدرتمند را خرج صنف می کنیم. رئیس مرکز بررسی استراتژیک ریاست جمهوری صنفی نگری را از خطاهای جدی فعالان قرآنی برشمرد و افزود: صنفی نگری جامعه قرآنی را از ماموریت اصلی خود دور می کند. زمانیان بیان کرد: قرآن کریم ظرفیت امید آفرینی را در سطح جامعه دارد و امیدوارم توسعه و تنوع امور قرآنی با تمرکز بر نظام مسائل اولویت‌دار کشور به افزایش و علاقه و اعتماد عمومی به نظام و انقلاب اسلامی کمک کند. وی حل مسائل مختلف اقتصادی، اجتماعی و امنیتی کشور را در گروی وجود امید در میان مردم عنوان کرد و افزود: امید کلیدی ترین و مهمترین مساله امروز کشور است. رئیس مرکز بررسی استراتژیک ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: وقتی از مشارکت مردمی صحبت می‌کنیم، باید پیش شرط‌های آن فراهم شده باشد. با نگاه واقع‌بینانه‌ای بررسی کنید که برنامه‌های قرآنی چند درصد از جامعه را تحت پوشش قرار می‌دهد. ما باید ببینیم بندقلب و دل شصت درصدی که در انتخابات مشارکت نکردند را چطور می‌توانیم مجدد گره بزنیم؟ قطعاً با استفاده از ظرفیت قرآن می‌توان چنین کاری را انتظار داشت. زمانیان تصریح کرد: وقتی جریان فعالیت‌های قرآنی را با نوآوری گره بزنیم، شاهد حضور طیف گسترده‌تری از جامعه به عنوان مخاطب قرآنی هستیم؛ به عنوان مثال به همت حجت‌الاسلام قمی استارتاپ‌های اربعین را دور هم جمع کردیم و بیش از یکصد استاراپ آمادگی خود را برای حل مسائل مرتبط با اربعین اعلام کردند. وی تصریح کرد: توسعه فعالیت‌ها و محصولات قرآنی نیازمند به ایجاد یک اکوسیستم تخصصی است. جریان توسعه فعالیت‌های قرآنی زمانی می‌تواند کارآمدی مضاعف داشته باشد که نسبت خودش را با مسائل اولویت‌دار کشور مشخص کند.

نیازمند جهادگران بسیجی قرآنی هستیم

دبیر انجمن خادمان قرآن کریم گفت: فعالیت های قرآنی و ترویج فرهنگ آن، باید یک اصل محکم و اساسی نزد همه باشد و برای این منظور نیازمند جهادگران بسیجی قرآنی هستیم. به گزارش روابط عمومی جامعه ایمانی قرآنی عصر، سید علی سرابی امروز در دوازدهمین همایش سراسری جوامع فرهنگی قرآنی عصر، با بیان اینکه حرکت های ارزشمندی در خصوص قرآن و صیانت از قرائت قرآن انجام شده است، اظهار کرد: نیازمند جهادگران بسیجی قرآنی هستیم.وی تاکید کرد: اگر بخواهیم توفیقات ما در فعالیت‌های قرآنی چندین برابر شود باید در کنار هم قرار بگیریم و حضور جوانان را در جلسات قرآنی پررنگ کنیم.دبیر انجمن خادمان قرآن کریم ادامه داد: کار قرآنی کار کارمندی نیست که ساعت ۸ صبح کارت بزنیم و در ساعت مشخصی کار را تعطیل کنیم؛ چرا که کار فرهنگی و قرآنی با این شکل جواب نمی‌دهد. مقام معظم رهبری بر روی بحث فرهنگ خیلی تاکید دارند و بحث جهاد کبیر را مطرح کردند ما نیز در حوزه قرآنی نیاز به جهاد داریم و باید جهادگونه کار کنیم و بتوانیم استفاده حداکثری از امکانات را داشته باشیم.سرابی با بیان اینکه در جلسات و نشست ها، قرآن را دور بکنیم زیرا دور کردن قرآن برکاتی دارد که از ما پنهان است، بر برپایی شبکه جلسات قرآنی تاکید کرد.وی با اشاره به پیشرفت‌های صورت گرفته در جهان، اظهار کرد:جامعه در حال تغییر و تحول است. سبک زندگی تغییرات زیادی کرده باید با توجه به سبک زندگی فعلی و روحیات جوانانمان طراحی های بروزی داشته باشیم.دبیر انجمن خادمان قرآن کریم با یادآوری اینکه کتاب وحی ظرفیتی عظیم، برای تعالی روح و هدایت انسان است، عنوان کرد: شرایطی که امروز در خصوص قرآن کریم و انس جوانان با این کتاب آسمانی داریم، مطلوب نیست و توقع بیش از این‌ها است.باید سعی کنیم محافل قرآنی بیشتر با حضور نوجوانان و جوانان تشکیل شود. سرابی گفت: برای اینکه بتوانیم در این جلسات نسل جوان و نوجوان را هم جلب کنیم باید روش هایمان را بروز کنیم و برای این مهم از فضای مجازی استفاده کنیم. وی با بیان اینکه می توانیم برخی جلسات قرآنی را به صورت آنلاین برگزار کنیم و این می تواند پشتوانه جلسات سنتی ما باشد، تاکید کرد: باید از فضای مجازی که جوان ما بیشتر زمانش را آنجا سپری می کند، استفاده کنیم.دبیر انجمن خادمان قرآن کریم ایجاد ارتباط مستمر بین جوانان و نوجوانان با کتاب آسمانی قرآن را بسیار ضروری و مهم خواند و گفت: اگر قرآن کریم با هنر صوت، لحن و قرائت ارائه شود و جاذبه بیشتری برای جوانان و نوجوانان ایجاد کند، خدمتی بسیار بزرگ است.

دوازدهمین همایش سراسری مسئولان جوامع فرهنگی قرآنی عصر برگزار شد

دوازدهمین همایش سراسری مسئولان جوامع فرهنگی قرآنی عصر از صبح امروز، سوم مرداد ۱۴۰۳ در سالن همایش های زائرسرای رضوی مشهد مقدس آغاز شد. به گزارش روابط عمومی جامعه ایمانی قرآنی عصر، دوازدهمین همایش سراسری مسئولان جوامع فرهنگی قرآنی عصر با عنوان «محله قرآن ۸» به‌منظور توانمند سازی رابطین استانی و شهرستانی، تنظیم برنامه‌های قرآنی شش ماهه دوم سال ۱۴۰۳ و تبیین ظرفیت‌های قرآن و راهکارهای ظرفیت سازی قرآنی در اربعین از صبح امروز چهارشنبه سوم مرداد ۱۴۰۳ در سالن همایش‌های زائرسرای رضوی مشهد مقدس آغاز و تا جمعه ۵ مرداد ادامه خواهد داشت. مراسم افتتاحیه این همایش با حضور و سخنرانی حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی، مدیر جامعه قرآنی عصر و دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور، حجت الاسلام راجی متخصص عرصه جهاد تبیین و همچنین حضور مدیران استانی و شهرستانی جامعه قرآنی عصر برگزار شد. حجت‌الاسلام حسینی، مدیر جامعه قرآنی عصر ضمن خیر مقدم بر لزوم تکثیر گروه‌ها و حلقه‌های کوچک قرآنی در جامعه تأکید کرد و گفت: مناسبت‌هایی نظیر اربعین و ماه مبارک رمضان می‌تواند فرصتی برای ایجاد انگیزه در میان آحاد مردم برای ترویج جلسات خانگی قرآن باشد. وی با اشاره به برپایی موکب‌های قرآنی متعدد در سرتاسر مسیر راهپیمایی اربعین در داخل و خارج کشور، گفت: باید برای ترویج فرهنگ قرآنی مجاهدانه تلاش کرد و از این فرصت معنوی برای ترویج جلسات خانگی قرآن که از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است بهره برد تا به فضل خدا نور هدایت قرآن در تک تک خانه‌های مردم بتابد و جامعه‌ای قرآنی را در این عصر شاهد باشیم. مدیر جامعه قرآنی عصر تأثیرگذاری بیشتر برنامه‌های قرآنی را نیازمند هم افزایی و کار تشکیلاتی و منسجم فعالان و تشکل‌های قرآنی دانست و افزود: هدف از برگزاری این گونه همایش‌ها علاوه بر ارتقای سطح دانش و مهارت مدیران و اعضا، ایجاد پیوند اخوت و برادری در میان اعضای جامعه قرآنی عصر برای کار منسجم و هماهنگ است. در ادامه حجت الاسلام سید محمدحسین راجی در مراسم دوازدهمین همایش سراسری جوامع فرهنگی قرآنی عصر که برگزار شد، نقطه مقابل جهاد تبیین را اقدامات ناامیدکننده دشمنان عنوان کرد و افزود: امروز وظیفه داریم با جهاد تبیین، امید واقعی را برای مردم خود به ارمغان آوریم. وی با بیان اینکه جهاد تبیین یعنی مقابله با تحریف دشمن و اینکه ببینیم دشمن چه چیزی را تغییر می‌دهد و تحریف می‌کند، گفت: جهاد تبیین ناظر بر حرکت دشمن است که ببینیم دشمن از کجا حرکت کرده سپس برای دفع آن عملیات طراحی و اقدام کنیم. راجی با طرح این سوال که چند بار در مساجد بعد از نماز در مورد سردار سلیمانی و شهید حججی صحبت شده و از مردم‌دوستی شهید سلیمانی تا کنون چقدر صحبت شده است؟ اظهار کرد: جوانان ما نامه شهید سلیمانی به دخترش را چند بار خوانده‌اند؟ آنجایی که نوشته من شب‌ها در چشمانم نمک می‌ریزم تا مبادا خوابم ببرد و دشمن در این زمان کودکی را بُکشد. ما در نشان‌دادن الگوهای امروزی انقلاب خوب عمل نکردیم. حجت‌الاسلام راجی با اشاره به نقشه دشمنان برای مقابله با دین، بیان کرد: دشمن به دنبال این است که ما را از اصول دور کند و درگیر فروع کند. وی با اشاره به حملات گسترده رژیم صهیونیستی به غزه و کشتار هزاران کودک، اظهار کرد: برخی در مقابل تکه‌تکه کردن مردم غزه ساکت ایستاده‌اند؛ اما اگر فردی با دست چپ خوراکی را بخورد واویلا سر می‌دهند که درست نیست، مکروه است. حجت‌الاسلام راجی ‌ گفت: دین اسلام «حنیف» و شریعت اسلام آسان است و برای همه مشکلات راه گذاشته است. دشمنان قصد دارند با تحریف دین جلوی پیشرفت دین را بگیرند؛ اما به فضل خدا دین اسلام در سراسر جهان در حال گسترش است.